Bygdens saluhall Söderhamn

Bygdens saluhall Söderhamn

Den här noden har startat under våren 2018. Vi hoppas kunna erbjuda Hälsinglands fina utbud av mat - både i form av råvaror och mathantverk. Från producent direkt till konsument. 

Just nu arbetar vi med att kontakta producenter och konsumenter för att sprida information om tjänsten. Vi hoppas att så många som möjligt upptäcker att det både är lätt och gott att äta lokalt!

Vi har valt att starta noden då vi har sett positiva resultat på de platser där andra noder och liknande initiativ har startat. Vi inser vikten av att främja den lokala matproduktionen och ser detta verktyg som en bra metod för att göra just det. Uppstarten av noden sker i projektform i samverkan med Leader. Projektet är tänkt att ge oss administratörer den tid det tar att starta upp en ny nod. Projektet löper över ett år och därefter kommer noden att helt drivas på ideell basis. 

En effekt av projektet, förutom en väletablerad nod i Söderhamn, kommer förhoppningsvis också innebära skapandet av fler noder i grannkommunerna.

Follow Bygdens saluhall Söderhamn so you always have a short cut back to the page and to get notications when anything is updated.
  • 276
    Locals
  • 13
    Products
  • 21789 EUR
    circulated

Producers