Reko-ring GÄVLE

Välkomna till Reko-Ring Gävle!

Här beställer Ni som Konsumenter direkt från Producenter i Gävleborgs Län. Utlämningsplats i GÄVLE, Industrigatan 16. LFN är sälj/köp plattformen likt en E-Handel där varje enskild Producent lägger upp sina Produkter/Varor, utbudet varierar efter säsong och efterfrågan.

Tid: 18.00-18.20 (MÅNADSUTLÄMNING 1:a torsdag efter lön)

Producenter har möjlighet att erbjuda produkter varje vecka. Noden planerar för MÅNADSUTLÄMNINGAR första torsdagen efter lön, med undantag för högtidsdagar.  

För att beställa via www.localfoodnodes.org behöver man bli medlem och göra en donation. Donation kan vara symboliska 5 kr (till och med 0 kr) och efter att du utvärderat så kan du välja att donera ett högre belopp. Tjänsten och dess utveckling bygger på gåvoekonomi.

Tänk på att du kan behöva öppna ditt bankkort för internetköp för att det ska fungera att betala pengar till Local Food Nodes.

Betalning sker till varje enskild Producent med hur de själva ser, via Swish, Faktura och Kontant. 

Från Torsd. 25/11-21 kommer Facebook-"Gruppen" Reko-Ring Gävle vara den platsen där Producenterna lägga ut sina annonser vad som finns att förbeställa. Gå med i den "Gruppen" för att andla direkt av Era Lokala Producenter!

Follow Reko-ring GÄVLE so you always have a short cut back to the page and to get notications when anything is updated.
  • 429
    Locals
  • 140
    Products
  • 75942 EUR
    circulated

Producers