GDPR Policy

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss. På den här sidan beskriver vi hur och varför vi sparar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Dina uppgifter lagras tills du tar bort dem.

Detta sparar vi om dig

De uppgifter som du har möjlighet att spara till ditt användarkonto är följande:

Email

Nödvändigt för att skapa konto på sajten. Används även för kommunikation, t.ex. beställningsbekräftelser, information från noden, nyhetsbrev.

Lösenord

Nödvändigt för att skapa konto på sajten. Lösenordet sparas krypterat i databasen.

Namn

Ditt namn eller ett alias som gör att producenter och nodadministratörer kan identifiera dig om beställare.

Telefonnummer

Frivilligt. Underlättar för producenter och nodadministratörer om de behöver få tag på dig.

Gatunamn, Postnummer, Stad

Frivilligt. Din adress används av våra kartor för att snabbt kunna visa utlämningsplatser i närheten av dig.

Bild

Frivilligt. Gör din profil mer personlig så producenter och nodadministatörer kan se vem du är. Används inte för stunden.

Du kan när som helst ändra eller ta bort alla dina uppgifter. För att ta bort namn, email och lösenord behöver du avsluta ditt konto.

Leverantörer och externa tjänster

Webfaction

Vår webserver och databas hostas av webfaction.com.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för vår besöksstatistik som vi använder för att förbättra våra tjänster och upplevelsen på localfoodnodes.org. Vi lagrar inte ditt IP-nummer.

Sentry

När något går fel på sidan lagras ett felmeddelande hos Sentry. Här kan t.ex. information som skrivs in i formulär komma med. Vi är endast intresserade av att lösa buggarna. Felmeddelanden lagras i 30 dagar.

Amazon S3

Vi sparar uppladdade bilder på S3. De lagras tills du väljer att ta bort dem eller tar bort ditt konto.

MailChimp

Vi skickar våra nyhetsbrev via MailChimp. Du kan när som helst avprenumerera på nyhetsbreven genom att klicka på länken som finns i mailen vi skickar ut.

Stripe

Kortbetalningar görs genom Stripe.

Dataskyddsombud

Local Food Nodes
David Ajnered
info@localfoodnodes.org