Reko-ring GÄVLE

Thursday 18:00 every week
Industrigatan 16 (Fjällbacken, fd Dollarstore parkering) 80283 GÄVLE

Thursday 18:00

every week
Select pick-up dates
Reko-ring GÄVLE

En del av Reko-ring Gästrikland. Utlämningsplats i GÄVLE. Använder LFN som sälj/köp plattform. Vissa producenter annonserar även på Reko-ring Gästriklande Facebook med utlämning i Gävle samma dag och tid.

Noden startade december 2018. Platsen är Fjällbacken - på öde parkeringen utanför gamla Dollarstore i närheten av ICA, Coop, Apotek och K-rauta.

Tid: 18.00-18.20 (MÅNADSUTLÄMNING 1:a torsdag efter lön)

Producenter har möjlighet att erbjuda produkter varje vecka. Noden planerar för MÅNADSUTLÄMNINGAR första torsdagen efter lön, med undantag för midsommar och jul då det är torsdagen före respektive helg. 

För att beställa via www.localfoodnodes.org behöver man bli medlem och göra en donation. Donation kan vara symboliska 5 kr (till och med 0 kr) och efter att du utvärderat så kan du välja att donera ett högre belopp. Tjänsten och dess utveckling bygger på gåvoekonomi.

Tänk på att du kan behöva öppna ditt bankkort för internetköp för att det ska fungera att betala pengar till Local Food Nodes.

Endast kortbetalning är möjligt idag direkt på websidan LFN, men det är även möjligt att betala med Swish. Kontakta administratör jennie.j71@gmail.com för instruktioner hur du gör för att för att betala medlemsdonation via Swish.

Följ gärna @rekoring.gavle på Instagram eller Reko-ring GÄVLE på Facebook.