Albin Ponnert
Projektledare

Grundare och projektledare med ett driv för samhällsutvecklingsfrågor och delaktighetsprojekt på grösrotsnivå. Utbildad dokumentärfilmare och pappa till mycket, bland annat Sveriges största analogiserade instagramprojekt #enjoysweden.

Självhushållningsambitioner med djur och odlingar som håller på att gå över styr. Hockey och fotbollspappa som själv var hejare på innebandy på rätt sida avsliten hälsena.

Går ständigt och fnular på nya projekt, både på gården och på digitala. Har ett bananträdshål i sovrummet.

Alexander Frödeberg
Frontend webbutvecklare info@localfoodnodes.org

Webbutvecklare med fokus på frontend-utveckling på Local Food Nodes. Har även kunskaper inom backend-utveckling.

Försöker mitt bästa för att göra världen till en bättre plats med mina intressen och kunskaper som verktyg. Älskar konceptutveckling och försöker med jämna mellanrum lämna min comfort zone för att utvecklar mig själv som person.

David Ajnered
Backend webbutvecklare david@localfoodnodes.org

Jag är en webbutvecklare som är bekväm med att jobba både frontend och backend. Jag får en kick av små snabba projekt som går från inget till något fantastiskt på några veckor, men jag föredrar att jobba i större komplexa system där optimerad, självförklarade och underhållbar kod är viktigt.

Jag drömmer om att bo på en mindre gård där jag producerar min egen mat och minimerar behover av pengar så jag kan spendera tid med att vara i nuet och göra saker jag älskar.